Your Album (Click to Change)

Diplommiddag 7 maj 2012. Erik Lallerstedt var inte mindre stolt över sitt hedersmedlemskap. Björn Halling får nu sällskap av en annan legendarisk krögare, tillika Djurgårdare som bland allt annat berömvärt givit just det namnet till en förträfflig smörgås vars recept delgavs de närvarande: rostat knäckebröd förses med en blandning av kokt hackat ägg, finhackad schalottenlök, röd limfjordskaviar, allt hophållet av hemgjord majonnäs.

Diplommiddag 7 maj 2012.
Erik Lallerstedt var inte mindre stolt över sitt hedersmedlemskap. Björn
Halling får nu sällskap av en annan legendarisk krögare, tillika Djurgårdare
som bland allt annat berömvärt givit just det namnet till en förträfflig smörgås
vars recept delgavs de närvarande: rostat knäckebröd förses med en blandning
av kokt hackat ägg, finhackad schalottenlök, röd limfjordskaviar, allt
hophållet av hemgjord majonnäs.